Купони

ВЕРО - Купон плус акција во сите Веро супермаркети! Enamelie садовите ЕКСКЛУЗИВНО од Веро маркетите на попуст од 50% преку купон плус акцијата. Акцијата трае до 31 декември.

ЖИТО - Изберете Тач производи и уживајте во препознатливиот квалитет и удобност по супер промотивни цени. Акцијата важи за сите Жито маркети во период од 01.11.2019 до 15.01.2020 или до истекот на количините на производите.

РАМСТОР - До 31.07.2019 со пазарување во сите маркети на Рамстор, имате можност да добиете -50% попуст на постелнини со врвен квалитет! За секоја сметка над 300 денари добивате купон. Дополнителен купон се добива со купување на некој од промотивните производи прикаќани во галеријата, доколку сметката е над 300 денари. Со собирање на потребниот број купони и поволна доплата можете да ги купите постелнините по промотивна цена со попуст од -50%!


ТИНЕКС - Со новата Купон+ акција на#Тинекс, керамичките тави RӦMERTOPF.
● Препознатлив германски квалитет.
● Pачно изработени од висококвалитетна природна глина за долготрајна и сигурна употреба.
●Oбложена внатрешност за подобра функционалност и брза подготовка на храната.
● Без олово, Без кадмиум, Без вештачки бои, Без пластификатори и Без Петалит.
● Лесно чистење и оддржување.
● Погодни за машинско миење.
Времетраење на акцијата: 20.11.2019-20.02.2020 година.
Од 20.11.2019год. за собрани 10 купони и доплата од 999ден.се добива керамичка тава со капак (39.5cmx27.8cmx20cm).
Од 20.12.2019год.: за собрани 10 купони и доплата од 549ден.се добива плитка керамичка тава (31.5cmx19cmx8cm). За собрани 10 купони и доплата од 799ден.се добива длабока керамичка тава (34.5cmx20.5cmx11cm).
Од 20.01.2020год. за собрани 10 купони и доплата од 1199ден.се добива керамичка округла тава со капак (Ø30; висина 18cm)
Производите се подигнуваат до 29.02.2020 година.