Контакт

 

Мој Маркет со задоволство ќе ги прими и обработи сите Вашите предлози, забелешки и интерес за соработка

Контакт информации


ЗА НАС

Мој Маркет долг период го истражуваше и анализираше пазарот на маркетите, нивните понуди како и потребите и навиките на купувачите. Затоа дојдовме до заедничка идеја различните понуди и потреби да ги ставиме на едно место каде секој ќе го пронајде своето.

Мој Маркет брзо и глобално ќе Ви ги пренесе сите новости и актуелности од маркетите на едно место во секое време а резултатот од сето тоа ќе биде паметно купување преку точна и брза информација до Вас корисниците.

Ние претставуваме секојдневие за секој маркет и за секој купувач во изборот на понудата и побарувачката што претставува нераскинлива врска во нашата мисија.