Бебе маркет – Огласник


Добредојдовте на вистинското место за огласување на производи за бебиња и деца !
Ве информираме дека за период од еден месец Мој Маркет не наплатува надоместок за огласување на производи за бебиња и деца.
Доколку си заинтересиран за огласување пополни го барањето и очекувај сигурна продажба на производот.
Твојот оглас ќе биде објавен на facebook страната Мој Маркет

За потврда на вашиот профил/емаил Ве молиме сликите испратете ги на маил адресата kontakt@mojmarket.com.mk